Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μουσική εκδήλωση " Η Ιστορία του Ρεμπέτικου Τραγουδιού"

   Στο  Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης την Τρίτη  3 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση για την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού.  Τρία δημοτικά σχολεία της περιοχής, το Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης και το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοχωρίου ένωσαν τις "δυνάμεις¨ τους και παρουσίασαν μια πολύ όμορφη εκδήλωση.
    Υπεύθυνη της μουσικής αυτής παράστασης, η εκπαιδευτικός Μουσικής των σχολείων κ. Σπυριάδου Κωνσταντία , η οποία εμπνεύστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε   αυτό το μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα, να καθοδηγήσει και να συντονίσει μαθητές και μαθήτριες από διαφορετικά σχολεία κάνοντας μόνο μια κοινή πρόβα. Σημαντική ήταν και η συμβολή των υπολοίπων εκπαιδευτικών των σχολείων στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.
    Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών, που γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο. Ευχαριστούμε θερμά  όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στους μουσικούς της παράστασης, οι οποίοι αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

thanasis smalis's Slidely by Slidely Slideshow


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου