Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Θεατρική παράσταση «Αϊ – Βασίλη μ’ ακούς;»


             

Στις 28 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη  πήγαμε στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης και παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση του Συλλόγου των δασκάλων με τίτλο «Αϊ – Βασίλη μ’ ακούς;».
 Ήταν μια μαγευτική παράσταση με πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και καταπληκτικά κοστούμια. Οι ηθοποιοί, που ήταν δάσκαλοι, ερμήνευσαν το ρόλο τους θαυμάσια. Ήταν ένα αστείο έργο που συγχρόνως μας μετέδωσε το μήνυμα της αγάπης και μας ταξίδεψε στην φανταστική πόλη των Χριστουγέννων.
Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!
Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης

                        Το θέατρο που παρακολουθήσαμε είχε ωραίο νόημα, γιατί στην αρχή ήταν εχθροί και στο τέλος φιλιώσαν. Επίσης γελούσαμε πολύ, όταν οι κακοί έλεγαν τον Αϊ – Βασίλη «Χοντροφουσκίτσα»!                                               
                                        Δήμητρα, Άντζελα, Μααβίς 

Μας άρεσε πολύ το θέατρο που παρακολουθήσαμε, επειδή ήταν μια επίκαιρη, χιουμοριστική, χριστουγεννιάτικη παράσταση με ωραίο τέλος.
                                         Μαρία, Ειρήνη, Μαρία 

Μας άρεσε πολύ, γιατί είχε γέλιο, ειδικά τα ξωτικά που το ένα ήταν πολύ ψηλό και το άλλο πολύ κοντό. Ακόμη μας άρεσε που στο τέλος ο Αϊ – Βασίλης με την καλή του καρδιά συγχώρησε τη μάγισσα Μούργα και την ξαδέρφη της, παρά τα όσα του είχαν κάνει, και έκαναν όλοι μαζί ευτυχισμένα Χριστούγεννα.
                                Ιωάννα, Κωνσταντίνος, Δήμητρα 

Η θεατρική παράσταση: «Αϊ – Βασίλη, μ’ ακούς;», που παρακολουθήσαμε με το σχολείο, μας άρεσε, επειδή είναι επίκαιρη, μαγευτική και πολύ περιπετειώδης.
                                               Δημήτρης, Ανδριάνα, Κέσι  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου