Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Μια επίσκεψη γεμάτη φιλ…ΑΡΜΟΝΙΑ και ΝΟΤΕΣ!!!

   
Την Παρασκευή που μας πέρασε μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας. Ο δάσκαλος της φιλαρμονικής κ. Ξανθόπουλος Αθανάσιος και 12 μέλη της φιλαρμονικής Δήμου Νέστου μας επισκέφτηκαν.
Η δράση αυτή προγραμματίστηκε από την εκπαιδευτικό μουσικό του σχολείου μας, κα Κωνσταντία Σπυριάδου, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος.
   Τα παιδιά με ενθουσιασμό άκουσαν τα όσα τους είπαν για τις δράσεις της φιλαρμονικής, γνώρισαν κάποια από τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα και απόλαυσαν τις μελωδίες τους. Με την ευκαιρία η χορωδία του σχολείου τραγούδησε τα τραγούδια που θα παρουσιάσει στις αρχές Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο της Χρυσούπολης. Φυσικά αδράξαμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και κάναμε δοκιμαστική παρέλαση για την 25η Μαρτίου υπό τους ήχους των εμβατηρίων της φιλαρμονικής. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία και τα παιδιά το χάρηκαν πολύ.
    Ευχαριστούμε θερμά τον δάσκαλο και τα παιδιά της φιλαρμονικής. Είμαστε σίγουροι ότι η φιλαρμονική Δήμου Νέστου θα αποκτήσει νέα μέλη.

Η φιλαρμονική του Δήμου Νέστου παρέχει δωρεάν μαθήματα πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων σε όλα τα παιδιά του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου