Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning












Μπορεί το ταξίδι για τους «Μικρούς Χρονοταξιδιώτες» που αποφοίτησαν πέρσι από το σχολείο μας να έφτασε στο τέλος του, οι επιτυχίες όμως συνεχίζονται! Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα "The young time travelers of history", το οποίο σχεδιάστηκε από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και εκπονήθηκε για δύο συναπτά σχολικά έτη, αναγνωρίστηκε στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο και βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητά του. Έτσι θα συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα διακριθέντα έργα σε ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net ως υπόδειγμα εργασίας. «Αυτό το μοναδικό επίτευγμα», όπως χαρακτηρίστηκε από την Εθνική Υπηρεσία, ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με ομαδικό και συνεργατικό πάντα πνεύμα, τόσο σε επίπεδο σχολικής μονάδας όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα στα συνεργαζόμενα σχολεία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μας και ιδιαίτερα στους μαθητές μας!
Μαρία, Ουρφέτ, Δημήτρη Τ., Μααβίς, Δημήτρη Ε., Ειρήνη, Δήμητρα Μ., Κέισι, Δήμητρα Π., Κωνσταντίνε, Ιωάννα, Άντζελα, ευχόμαστε να σημειώνετε πάντα τέτοιες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να μην ξεχνάτε ποτέ πως…
τα αγαθά κόποις κτώνται!!!

Συγχαρητήρια και στα συνεργαζόμενα σχολεία από την Ελλάδα, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, γιατί το ταξίδι αυτό το κάναμε μαζί. Πέρα από τα ευρωπαϊκά σχολεία, την πρώτη χρονιά του προγράμματος συμπορευτήκαμε με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης και το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοχωρίου. Τη δεύτερη χρονιά στη συντροφιά μας ήταν το Δημοτικό Σχολείο Πέρνης και το Δημοτικό Σχολείο Γραβούνας - Ζαρκαδιάς - Γέροντα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Καρτσιώτου Θωμαΐδα τη Σχολική Σύμβουλό μας, που μας μύησε στα ευρωπαϊκά προγράμματα etwinning. Η δική της συνδρομή και καθοδήγηση μας άνοιξε νέα μονοπάτια, ευχάριστα και δημιουργικά.
Τους χαιρετισμούς μας στο Ευρωπαϊκό Σχολείο  στις Βρυξέλλες... 

Οι δάσκαλοί σας

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχες δουλειές από υπέροχους δασκάλους !!!
    Μπράβο σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Νέας Καρυάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή