Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ένα παζάρι αλλιώτικο από τ΄ άλλα



Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, το απόγευμα,  με την ευκαιρία της ενημέρωσης των γονέων για την πρόοδο των μαθητών και την επίδοση της βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση.
Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης  "έστησαν" ένα παζάρι αλλιώτικο από τ' άλλα. Στους καλαίσθητους πάγκους εξέθεσαν τις δικές τους υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες-κατασκευές. Όλα τα είδη έγιναν από τους ίδιους με τη βοήθεια της δασκάλας τους,  κυρίας Μορφοπούλου Φωτεινής, και ήταν πραγματικά εξαιρετικά.
Όλοι οι γονείς αλλά και φίλοι του σχολείου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδιών και έσπευσαν να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα αυτά είδη. Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα προϊόντα "εξαφανίστηκαν"  μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Σχολική Σύμβουλος κ. Καρτσιώτη Θωμαΐς και ο αντιδήμαρχος κ. Λεπίδας Γεώργιος.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν οι μαθητές θα αγοράσουν διάφορα τρόφιμα και θα τα προσφέρουν στο Γηροκομείο Χρυσούπολης και στο τραπέζι της Αγάπης της εκκλησίας.
Εύγε σας παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου