Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1913-2013" - Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης

   


 









Στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, πέντε Δημοτικά Σχολεία του δήμου Νέστου, παρουσίασαν τα προγράμματα τοπικής ιστορίας που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2012-2013. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της επαρχίας Νέστου.
    Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς που παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα με τίτλο: "Οι Μικροί Χρονοταξιδιώτες της Ιστορίας".  Την παρουσίαση έκαναν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ. Καψάλη Δέσποινα και κ. Σμάλης Αθανάσιος.
    Στο δεύτερο μέρος, το καλλιτεχνικό, που  ήταν και το καλύτερο, η χορωδία του σχολείου, με την καθοδήγηση της κ. Σπυριάδου Κωνσταντίας, τραγούδησε για την προσφυγιά και την ξενιτιά. Χορευτικό δρώμενο, σκηνοθετημένο από την κ. Σοϊδου Ανδρομάχη, συνόδευσε τα τραγούδια.
    Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στα παιδιά, δίκαια κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, που είχαν γεμίσει από νωρίς το θέατρο για να τα καμαρώσουν.
* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς Ξανθόπουλο Θανάση, Γεωργουδάκη Κυριάκο και Γκόρδη Παύλο (τραγούδι) που με την παρουσία τους ομόρφυναν την εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου