Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2021-2022

 

Την Τρίτη 14/6/2022 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή λήξης παρουσία γονέων/ κηδεμόνων και των νηπίων του Νηπιαγωγείου Νέας Καρυάς.

Η εκπ/κός της ΣΤ΄ τάξης κα. Κυριακίδου Ελένη παρουσίασε  με την τάξη της ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο αφιερωμένο στην αποφοίτηση των μαθητών της Στ΄ τάξης.



Η εκπ/κός της Δ΄ τάξης κα. Βαΐτσα Δεληγιάννη με την τάξη της παρουσίασαν μία δράση που είχαν υλοποιήσει στο πλαίσιο του στο “Διεθνούς Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Οικολογικά Σχολεία- Eco Schools’’ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και του ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Fee-Foundation for Environmental Education) 2021-2023 με θεματικές ενότητες τις ‘’Μετακινήσεις- Μεταφορές” και το ‘’Νερό’. Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν εν γένει ήταν: α) συμμετοχή στις Παγκόσμιες ημέρες του ΟΗΕ-FEE ”Foundation for Environmental Education” Global Action Days (Παγκόσμιες ημέρες δράσεις στην επίτευξη των 17 Στόχων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη μέχρι το 2030), β) δημιουργία αφίσας ευαισθητοποίησης με τίτλο: “Αγαπώ το περιβάλλον”, γ) δημιουργία “Οικοκώδικα” κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, δ) δημιουργία αφίσας για την “προστασία του υδάτινου στοιχείου- το νερό», ε) βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια και τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και παρουσίασή της στη σχολική κοινότητα, στ) θεατρικό δρώμενο, παιχνίδια ρόλων και τραγούδια για το νερό από τους μαθητές  της Δ’ τάξη και παρουσίασή τους στη σχολική κοινότητα, ζ) κατασκευή οικολογικών ενδυμάτων από άχρηστα και ανακυκλώσιμα υλικά. Η τελευταία δράση ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στο σύνολο της σχολικής κοινότητας και στη γιορτή λήξης.



 

Η εκπ/κός της Παράλληλης Στήριξης κα. Βασκιώτου Χριστίνα παρουσίασε με τη Γ΄ τάξη ένα τραγούδι στη νοηματική γλώσσα και όλοι μαζί μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι»!

 



Όλες οι τάξεις (αλλά και οι γονείς/ κηδεμόνες!) διαγωνίστηκαν σε αθλητικές δοκιμασίες. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο εκπ/κός Φυσικής Αγωγής κ. Πατέρας Δημήτριος και η εκπ/κός κα Κυριακίδου Ελένη σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εκπ/κούς των τάξεων.

 








Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κέρασε νερά, χυμούς στους μαθητές και παγωτά σε όλους (νήπια, μαθητές και εκπαιδευτικούς). Τους ευχαριστούμε θερμά!


Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα. Ειρήνη Τσαραμύρση (μητέρα μαθητών της Γ΄ και ΣΤ΄ τάξης) η οποία εκτέλεσε εθελοντικά χρέη φωτογράφου και απαθανάτισε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου