Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Αναμνήσεις - Τζαμπάζης Γιώργος

   Γυρνώντας πίσω στο χρόνο ,ξετυλίγω το μεγάλο  κουβάρι των αναμνήσεων από το δημοτικό σχολείο. Αναμνήσεις πολλές και ευχάριστες.Θυμίζουν τα ξένοιαστα παιδικά χρόνια..
  Η κάθε μέρα στο σχολείο μας ήταν μια νέα εμπειρία γνώσεων και δραστηριοτήτων.
 Δε θα ξεχάσω τον τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτικών.Ήταν προσιτός και ευχάριστος για τους μαθήτες.Η προτροπή τους να διαβάσουμε πολύ μεγάλη για να μπορέσουμε να γίνουμε καλοί μαθητές και σωστοί άνθρωποι.
  Στο σχολείο μας ασχολούμασταν με ποικίλες δραστηριοτήτες.Αθλητικές επιδείξεις μεταξύ μας αλλά και με άλλα σχολεία.Συμμετείχαμε σε θεατρικές παραστάσεις και σε σκετσάκια στις σχολικές γιορτές.

  Αξέχαστες θα μου μείνουν οι θεατρικές παραστάσεις αλλά και η συμμετοχή μου στην αναζήτηση πληροφοριών για την συγγραφή του βιβλίου ‘’Νέα Καρυά-Αναζητώντας τις ρίζες μας’’. Πήρα συνεντέυξεις από ηλικιωμένους και συλλέξαμε χρήσιμες πληροφορίες για τις ρίζες μας που ως τότε δεν γνωρίζαμε.
Ο καιρός κύλισε σαν ρυάκι και τελειώνοντας το δημοτικό είχαμε τα κατάλληλα εφόδια…Αυτό το χρωστάμε στους αγαπημένους μας δασκάλους που με επιμονή και μεθοδικότητα μας δίδαξαν γνώσεις και αρετές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου