Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ενδοσχολική & Διασχολική Επιμόρφωση- Προγραμματισμός και Ρομποτική





     Την Πέμπτη 21/10/21 και ώρα 18:00 έλαβε χώρα η διαδικτυακή ενδοσχολική- διασχολική επιμόρφωση με θέμα τη διάχυση καλών πρακτικών που αφορούν τον προγραμματισμό και τη ρομποτική, έτσι όπως έχουν εφαρμοστεί από εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Νέας Καρυάς κατά τη διάρκεια  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού, ευρωπαϊκών προγραμμάτων eTwinning και για τις ανάγκες της συμμετοχής σε μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής. Επίσης, την επιμόρφωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί από το  Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων και το 4ο Νηπιαγωγείο Χρυσούπολης.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Eramsus+ KA101 "STEM CULTURE of 21st Century” που εκπονεί το σχολείο μας. Εισηγητές των δραστηριοτήτων ήταν η κα. Ρεπάνη Αναστασία, η κα. Βασιλειάδου Κυριακή, ο κ. Πατέρας Δημήτριος, ο κ. Τσιλτσίδης Γεώργιος και η κα. Καψάλη Δέσποινα.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς της Νέας Καρυάς που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, τον επίτιμο καλεσμένο μας κ. Τσιλτσίδη Γεώργιο (εκπ/κο ΤΠΕ) για τη συμμετοχή του και την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας, τον Δ/ντή του ΔΣ Φιλίππων και την Προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου για την αποδοχή της πρόσκλησης και τους εκπαιδευτικούς και των τριών σχολικών μονάδων που συμμετείχαν στη δράση με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου