Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ελάτε να νικήσουμε τη Δόνα Τερηδόνα

    Οι μικροί μας μαθητές, της Α΄ και Β΄ τάξης, σήμερα δέχτηκαν έναν ευπρόσδεκτο επισκέπτη στην αίθουσα. Ήταν ο οδοντοτεχνίτης του χωριού μας, ο κ. Δημητριάδης Αυγέρης, γονιός του σχολείου, τον οποίο κάλεσαν οι ίδιοι για το πρόγραμμά τους: «Ελάτε να νικήσουμε τη Δόνα Τερηδόνα». Ήθελαν και τις πολύτιμες συμβουλές ενός ειδικού για τη φροντίδα των δοντιών τους.
    Εξέφρασαν τις απορίες τους και έμειναν ενθουσιασμένοι από την παρουσίαση του οδοντοτεχνίτη. Στη συνέχεια τους έδειξε τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος, καθώς όλοι είχαν μαζί τους την προσωπική τους οδοντόβουρτσα. Ζωγράφισαν τις τροφές που κάνουν γερά δόντια και αυτές που πρέπει να καταναλώνουν σε μικρές ποσότητες, αλλιώς θα χάσουν το όμορφο χαμόγελο από το πρόσωπό τους.
    Ο κύριος Δημητριάδης από την μεριά του έφυγε κατευχαριστημένος από τη συμμετοχή των παιδιών και από το δωράκι που του πρόσφεραν οι μικροί μαθητές της Α΄ και  Β΄ τάξης, δύο ευχαριστήριες κάρτες με τις αυτοσχέδιες ζωγραφιές τους, και τις προσωπογραφίες τους με ένα υγιέστατο χαμόγελο αποτυπωμένες σε ένα τεράστιο δόντι.
Μπορεί μια μέρα να ήρθε στο τέλος της, αλλά το πρόγραμμά μας συνεχίζεται…

                                Οι δασκάλες των μικρών τάξεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου