Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς

    
   Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 ο δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Ευάγγελος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του επισκέφθηκε,  το Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς.
    Είχε προηγηθεί γράμμα των μαθητών της Δ΄ τάξης με το οποίο προσκαλούσαν το δήμαρχο να έρθει στο σχολείου  να τον γνωρίσουν και να του θέσουν ζητήματα σχετικά με τη ζωή στο  σχολείο και γενικότερα στο χωριό.
    Ο κ. Τσομπανόπουλος και οι άνθρωποι του δήμου άκουσαν με προσοχή τους μαθητές της Δ΄ τάξης και τα παιδιά που συγκροτούν την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει όλα όσα ζήτησαν ( σχολικό κήπο, παρτέρια με λουλούδια, δεντροφύτευση για σκιά, κάδο ανακύκλωσης,  μπογιές για τα παιχνίδια της αυλής). Συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις δράσεις τους σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος και υποσχέθηκε να είναι κοντά στις προσπάθειες του σχολείου.
    Οι μαθητές πρόσφεραν σε όλους από ένα λουλούδι, έργο των παιδιών,  κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και τους ξενάγησαν  στην γωνιά της ανακύκλωσης της τάξης τους.

    Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Τσομπανόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Χατζηγερακούδη, την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Χατουτσίδου και κ. Καϊτατζόπουλο και την δημοτική σύμβουλο κ. Κοσμίδου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των μαθητών και διέθεσαν χρόνο να αφουγκραστούν τις αγωνίες  και τις επιθυμίες τους για καλύτερη σχολική ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου