Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Οδηγίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση-Απόκτηση κωδικών


Στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα καλούνται όλοι οι γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου να ακολουθήσουν τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εγγράψουν το παιδί τους. Για κάθε μαθητή πρέπει να γίνει διαφορετική εγγραφή (στην περίπτωση που σε μία οικογένεια υπάρχουν δύο και περισσότεροι μαθητές του σχολείου). Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, γιατί με αυτούς τους κωδικούς οι μαθητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις ηλεκτρονικές τάξεις που θα δημιουργήσουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε κάθε τμήμα. 
Σημαντικές πληροφορίες για την εγγραφή:
  • Για την εγγραφή θα χρειαστεί ο αριθμός μητρώου του μαθητή. Ο αριθμός μητρώου αναγράφετε στους ελέγχους προόδου του Α΄ τριμήνου. Όποιοι δεν μπορούν να τον βρουν από εκεί (η Α΄ και Β΄ τάξη δεν πήρε ελέγχους προόδου) μπορούν να στείλουν email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου για να τους αποσταλεί. Εναλλακτικά, επειδή παρουσιάζει πρόβλημα η ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου λόγω υπερφόρτωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email smaltha5@gmail.com. Στη συνέχεια το username που θα αποκτήσει ο μαθητής θα πρέπει να το δώσουν στη δασκάλα της τάξης, ώστε να τους εντάξει στην ηλεκτρονική τάξη που θα δημιουργήσει.  
  • Στο πεδίο "σχολείο" θα πληκτρολογήσετε "δημοτικό νέστου" για να σας εμφανίσει όλα τα σχολεία της περιοχής και να επιλέξετε το "Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς"
  • Στον αριθμό τμήματος θα βάλετε το "1".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου