Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Βραβείο για τα παιδιά του ολοημέρου μας...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς Νέστου κληρώθηκε και κέρδισε από ένα κουτί με βιβλία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο (αξίας 100 ευρώ το καθένα).
Με ξεχωριστές ζωγραφιές, με πολλές ιστορίες γεμάτες φαντασία, περιπέτεια, ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και διαδρομές σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά της γης, του βυθού ή του… ουρανού, ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα, που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σε συνεργασία με το Εργαστήρι Πολιτισμού (στο  Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού).
 Αφορμή για το δημιουργικό αυτό εργαστήρι που έγραψαν η Σούλα Μητακίδου και η Ευαγγελία Τρέσσου και εικονογράφησε ο Απόστολος Βέττας (κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο).
 Τα παιδιά του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν ένα ξεχωριστό βιβλίο, και να ξεδιπλώσουν μέσα από τις ιστορίες και τις ζωγραφιές τους τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.
Οι εργασίες των παιδιών έχουν αναρτηθεί και θα παραμείνουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο (στο http://www.kaleidoscope.gr/a/cat/mary-pineza/ ) και συνθέτουν ένα πανόραμα δημιουργικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου