Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Comenius-Δελτίο Τύπου του κ. Γκόρδη Χρήστου (Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέστου)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
ΜΠΡΑΒΟ! Δεν ξέρω αν φτάνει ένα μπράβο για να γεμίσει τις ψυχές όλων μας, από ευγνωμοσύνη, σ' αυτούς τους δασκάλους
που μέσα από την ψυχή τους δώσανε ό,τι ωραιότερο, μεγαλύτερο, θαυμαστό θα μπορούσε να δοθεί.
Μας δώσατε τη γνώση, την αλήθεια, την ποιότητα σ΄ όλο τους το μεγαλείο. Μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους πόσο θα ήταν όλα στη χώρα μας, την ταλαίπωρη Ελλάδα μας; Ένα είναι γεγονός, ό,τι αυτό που θα πει ο δάσκαλος χαράσεται βαθιά στο μικρό μυαλουδάκι του παιδιού δημιουργώντας έτσι συνειδήσεις.


Έτσι φτιάχνονται οι χαρακτήρες των αυριανών πολιτών, που θα τους χαρακτηρίζει η ποιότητα, το ήθος , η δημιουργικότητα και ο αλτρουισμός.
Θέλω να πω από τα βάθη της ψυχής μου, Θανάση Σμάλη, πάντα έτσι μπροστάρης και δυνατός. Τη σχολική Σύμβουλο που με εξέπληξε μ΄όλη την παρουσια, τα παιδιά που δώσανε ότι καλύτερο είχαν και όλους τους δασκάλους (Θανάση Σμάλη, Ελένη Κυριακίδου, Σωτηρία Σκανδάλη, Ευαγγελία Αντεδάκη, Φωτεινή Μορφοπούλου, Βαΐτσα Δεληγιάννη, Δέσποινα Καψάλη, Αναστασία Ναθαναηλίδου, Γιώργος Λεπίδας, Γιώργος Τσιλτσίδης, Κωνσταντίνα Σπυριάδου, Θώμας Τζεράκης, Φρόσου Σαμαρά, Αριάδνη Χαιροπούλου και Μαριάνθη Τόλιου).
Συνεχίστε όλοι σας με τον ίδιο πάντα ζήλο και αφοσίωση, από όποιο μετερίζι είναι ο καθένας, για να απολαμβάνετε τους καρπούς σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΧΡ. ΓΚΟΡΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου